CMS Rendszer

A CweCMS

Az internetoldalak egyik legfontosabb összetevője a naprakész tartalom. Egy portál sikere és hatékonysága nagyban függ az internetoldal frissítésének egyszerűségétől. Nem azért mert általában csak egy bizonyos szöveget, vagy képet lehet feltölteni, hanem azért, mert a CweCMS rendszer egyszerűen és kézenfekvően használható, a nagy átlag pedig csak IT szakemberek számára sajátítható el.
Ilyen rendszer például a manapság oly annyira "divatos", "ingyenes" Joomla és WordPress.
Félreértés ne essék, nem azt állítjuk, hogy a Joomla, vagy a WordPress nem egy kitűnően fejlesztett rendszer, de egyszerű felhasználói ismeretekkel szinte képtelenség az erre a háttérmotorra alapuló oldalakat folyamatosan frissíteni.
Azért fejlesztettünk ki a CweCMS-t, mert minden egyes adminisztrációs rendszert tökéletesen a feladathoz és az oldalhoz, portálhoz hangol és nem egy már meglévő rendszer klónja.
Kellő szabadságot biztosít és szövegszerkesztői gyakorlattal rendelkező felhasználó számára percek alatt elsajátítható.

A rendszer lehetővé teszi az egyszerű, könnyen kezelhető online kommunikációt. Az oldal tartalma interneten keresztül frissíthető a világ bármely, Internet kapcsolattal rendelkező és bármilyen operációs rendszerrel telepített számítógépéről, ez külön szoftver telepítését nem igényli. Az adminisztrációs felület a ma használatban levő böngészőkről elérhető és kezelése nem igényel további számítástechnikai ismeretet.

Egyszerű, felhasználóbarát felület


A internetoldalakon megjelenő információk sokfélesége miatt, a megoldásként nyújtott háttérrendszer sok problémára kell,hogy választ nyújtson. Az azonban nem mindegy, hogy az összetettebb megoldások a portál tulajdonosai számára is érthetőek-e.Az CweCMS univerzális, egységes felületének használata magától értetődő, hatékony és könnyedén elsajátítható.


Sokcélú szerkesztőfelület


A internetes megjelenés alapja a HTML szabvány, amelynek ismerete nélkül még egyszerű szövegformázást sem végezhetünk el egy internetoldalon.Ha a legnépszerűbb szövegszerkesztőkben megszokott WYSIWYG ("Amit látsz, azt kapod") típusú felületet használjuk, a szabványok ismerete nélkül is egyszerűen kezelhető, internetre szabott szerkesztési lehetőség birtokába jutunk, megannyi extrával. Ráadásul akár kedvenc szövegszerkesztőnkből is azonnal tartalmat másolhatunk be az oldalakba.A szövegszerkesztőben alkalmazott formázás az elkészített oldalon is "megmarad".Ugyan ez vonatkozik a táblázatkezelőkben készített táblázatok megjelenítésére is.


Nagy adatmennyiség kezelése, nagy tömegben


Egy internet oldalon rengeteg bejegyzés születhet az oldal élete során, ezek több forrásból is érkezhetnek. Ezek áttekintése vagy egy régebbi anyag felkutatása azonban szinte lehetetlen, ha nem áll rendelkezésre egy megfelelő segédeszköz.A CweCMS rendszerbe integrálható keresési és rendezési lehetőség néhány kattintást követően akár több-százezres adattömegből is képes azonnal igényeinknek megfelelő leválogatást készíteni.


Alakíthatóság


Nincs két egyforma igény, ezért fontos, hogy a különböző megjelenítésekhez a megfelelő eszközöket használjuk. A moduláris, skálázható és testre szabható rendszerrel, ügyfeleink számára áttekinthető, követhető és költséghatékony megoldást kínálunk. Rendelkezésre álló moduljaink (tartalomkezelés, űrlap elemek, vendégkönyv, galéria stb.) tetszés szerint kiegészíthetők az igényeknek megfelelő nagyon sokféle modullal.


Így válik alkalmassá a CweCMS rendszer az összes igény kielégítésére.


cégek ,


nonprofit szervezetek ,


közintézmények


internetes megjelenítésére.